Vyberte stránku

Recenze produktů ActiMaris

  • Lucie Malinová - ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    Velké balení jsem si oblíbila, baví mě, že má široké využití. Začala jsem používat na akné, ale teď už tím i vyplachuju pusu po čištění zubů, kloktám když mě bolí v krku a přítel to používá po holení. Nedělají se mu pak pupínky. Určitě doporučuju, jsme spokojení :).

    21.07.2021 v 12:39
  • Simona Berková - ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Roztokem jsem kloktala,protože jsem měla v puse asi 5 aft,přestalo to bolet a za 3 dny to zmizelo. Doporučila mi to kamarádka,které se často dělají čepy na mandlích a toto jí pomáhá.

    03.06.2021 v 06:54
  • Jitka Boháčová, Louny - ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Nyní jsem po plastice obličeje a víček. Na otoky a jizvy v obličeji používám k obkladům roztok Sensitiv, poté na jizvy aplikuji Actimaris gel. Při opakovaných kontrolách byli všichni velice mile překvapeni, jak se vše dobře hojí.Otoky opadly již po několika dnech a nemám ani modřiny, což při této operaci je jen vyjímkou. Po odstranění stehů jsou jizvy krásně zahojené.

    12.05.2021 v 06:53
  • Stanislava Zimová - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    použila jsem to u manžela na ošetření hemeroidů. Nic nepomáhalo,měl velké bolesti, které po gelu ustoupily.

    07.05.2021 v 15:40
  • Andrea, Most - ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Dobrý den, jen chci napsat, že vaše výrobky používám na synovo ekzém, konkrétně Sensitive roztok, nikde jsem se v popisku na vašich stránkách nedočetla nic o ekzému. Jen takový návrh pro vás na dopsání do popisu, protože je to naprosto skvělý produkt, byl mi doporučen i od kožní doktorky ve FN Motol. Roztok nám pomohl od infekce v ekzému a krásně kůži zklidnil. Syn měl extrémní ekzém převážně v obličeji. A doporučuji ho všem, kdo má kožní problém.

    21.04.2021 v 06:53
    • Lucie Musilová - ActiMaris.cz - ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

      Dobrý den, Andreo,
      děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Těší nás, že jste spokojena s přípravky ActiMaris a že Vám můžeme poskytovat tyto vysoce účinné a prověřené produkty. Na atopický ekzém a postup pro ošetření přípravky ActiMaris jsme připravili článek, který je k nalezení v sekci “Články”.
      Hodně zdraví přeje tým EMPOLAS (Výhradní distributor ActiMaris pro ČR a SR)

      21.04.2021 v 07:20
  • Petr Janoušek - ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    Doporučuji. Používám na všechno možné, hlavně na záněty nosu a bolest v krku.

    20.04.2021 v 08:59
  • Marek Němý - 2x ActiMaris Gel na hojení

    Mám velkou spotřebu ActiMaris Gelu takže oceňuji toto výhodné balení.

    10.04.2021 v 20:17
  • Ludmila Morongová - ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300

    Většinou beru dva tyto balíčky. Jeden pro mne a jeden pro moji maminku. S vašimi přípravky velká spokojenost.

    02.04.2021 v 09:19
  • Lukáš Chromý - ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na záněty a infekce

    Výborný pomocník při problémech s rýmou. Doporučuji.

    01.04.2021 v 15:33
  • Petra Hocková - ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Už po prvním dni u syna bylo vidět zmenšení akné. Přes víkend se to na jedné tváři skoro celé zatáhlo a na druhé se snížilo zarudnutí. Je fakt, že si to dával na tvář i několikrát denně, protože v neděli měl akci s kamarády. Zatím jediné, co mu velmi rychle a dobře zabralo na akné.

    29.03.2021 v 06:52
  • Olga Zezulková - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Mám lichen planus v ústech, nemohla jsem jíst, protože to i krvácelo. Po dvou dnech, kdy jsem 3x denně natírala, tak jsem se po prvé a bez bolesti konečně najedla.

    17.03.2021 v 15:40
  • Andrea Kašpaříková, Otnice - ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Dobrý den, jsme s výrobky Actimaris velice spokojeni. Dcera mela akné a černé tečky téměř po 2 měsících je opravdu rapidní zlepšení. Opravdu všem doporučuji

    15.03.2021 v 06:53
  • Martina Malá - 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    Kupuji pravidelně pro svoji dceru, která měla problémy s akné. Po vyzkoušení jiných přípravků jsme nakonec na doporučení vyzkoušeli přípravky ActiMaris a jsme spokojeni. Hlavně moje dcera, které se pleť opravu zlepšila. Doporučuji!

    11.03.2021 v 11:33
  • Zuzana Černá Praha 4 - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Kamarádka mi doporučila tento gel, hojí s ním bolístky svých 3 dětí a u sebe afty. Já jsem ho použila na úporné svědění v oblasti konečníku, na které mi nic nepomáhalo. Byla jsem skeptická i k tomuto výrobku, ale zabralo to fakt rychle, druhý den bylo po svědění.

    03.03.2021 v 15:39
  • Libor Jakša - ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - na záněty a infekce

    S přípravky ActiMaris mám dlouhodobou zkušenost. OROPHARYNX sprej ocením hlavně při bolestech v krku. Aplikace je snadná a přípravek je účinný.

    03.03.2021 v 11:04
  • Lenka Morávková - 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml

    Výhodné balení, které mi nějakou dobu vydrží :-) Díky za něj

    28.02.2021 v 22:13
  • Marie Flaksová - Recenze produktů ActiMaris

    Výrobky Acti maris používam již dlouho a jsem velice spokojená roztok k výplachům úst a gel na opary vyrážky otlaky zubních protéz atd.také zasílaní produktů bez problémů velice rychlé doručeni a skvĕlý servis.

    22.02.2021 v 13:17
  • Petr, Praha - Recenze produktů ActiMaris

    Produkty ActiMaris, zejména roztok pro čištění a hojení ran (s následnou aplikací gelu), poskytují zejména po velmi invazivních zákrocích, naprosto fantastickou rychlost hojení.

    Sám recenze prakticky nikdy nepíši, v tomto případě ale musím udělat výjimku. Jedná se o naši vlastní zkušenost, po trojitém bypassu srdce u osoby vyššího věku. Sami lékaři na II. chirurgické klinice kardiovaskulární chirurgie VFN a 1.LF UK v Praze ActiMaris používají a možnost jeho aplikace i v domácím ošetření, hojení určitě významně urychlilo.

    22.02.2021 v 08:54
  • Petra Brdová - ActiMaris Gel + Forte roztok

    Přípravky ActiMaris jsme začali používat na doporučení známého. Dnes dokupujeme vždy, když nám v lékárničce dojdou.

    20.02.2021 v 09:43
  • Petra Vlková - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Před měsícem mi vytrhli zub. Na dáseň jsem použila tento gel. Rána se zahojila velmi brzy a čistě, i když zub mi trhali v zánětu. Petra Vlková

    18.02.2021 v 15:39
  • Iveta Soudna - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Tříletý syn trpí na opary. Na doporučení jsem vyzkoušela Actimaris gel. Velmi mile mě překvapil jeho rychlý účinek. Stačí párkrát namazat a opar se začne zmenšovat. Během 1-2 dnů je pryč. Takže teď mám Actimaris gel neustále v kabelce ;-).

    28.01.2021 v 15:39
  • Luděk Krátký - 2x ActiMaris Gel + Forte roztok

    Používali jsme na bércové vředy a pomohlo to. Můžu jen doporučit.

    20.01.2021 v 10:40
  • František Starý - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    gel mi nabídli v lékárně na pásový opar s tím, že ho využiju doma i na další problémy. Moc mi pomohl,bolest rychle ustoupila, stejně tak i svědění. hojení bylo mnohem rychlejší než v minulosti, kdy jsem použil jiné masti.Manželka si zahojila odřené lýtko a já na říznutí při broušení sekery, takže v lékárně měli pravdu,že se bude hodit.

    15.01.2021 v 15:38
  • Simona Bílá - 2x ActiMaris Forte roztok 300 ml

    Po první zkušenosti s ActiMaris Forte jsem u druhého nákupu využila tento balíček. Oceňuji slevu a aspoň mi roztok déle vydrží.

    15.01.2021 v 11:15
  • Věra Šmejkalová - ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Mam to vyzkousene na bercovy vred. 3 roky jsem se s tim trapila a ted to zhojilo asi za 2 mesice. Mam radost, ze jsem to objevila.

    29.11.2020 v 06:52
  • Marie - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Manžel měl na noze vřed, který se mu dělá každoročně v létě a dlouhodobě se mu to hojí 2 měsíce. Často musel používat kortikoidové masti nebo končil na chirurgii s vyřezáním. Když se mu to udělalo i září, přepadlo ho zoufalství, že co s tím atd. …googlila jsem na internetu a našla jsem actimaris. Objednala jsem, natírala jsem 2x denně a kupodivu se vřed hojil úplně jinak než předtím. Zbělal, začal se loupat a pod tím nová tkáň. Za 2 týdny se to krásně vyhojilo…doporučuji velmi nám pomohl. Bereme i další do zásoby.

    22.10.2020 v 08:53
  • Oto - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Dobrý den za mě 100 %. Bojoval jsem měsíc s vyrážkou na špičce nosu, ne a ne zahojit. Framikoin atd. nic nepomohlo, ale tento zázrak za 4 dny bylo po problému! Děkuji.

    29.09.2020 v 08:46
  • Radek Všetička - ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Přípravek ActiMaris forte mi doporučil můj nový zubní lékař, od raného dětství trpím na afty, které jsou velice bolestivé a špatně se hojí. Není místa v ústní dutině včetně i takových míst jako jsou mandle, dásně i jazyk, kde bych je za téměř 40 let neměl, sliznice stěn tváří mám po letech zjizvené, považuji to za utrpení a hodně to ovlivňuje životní komfort i osobní pohodu. Tento bezkonkurenční švýcarský produkt mi neskutečně pomáhá překlenout období, kdy se afty objeví. Po aplikaci dochází rychle k úlevě a hojení trvá maximálně polovinu času, což považuji za veliký zázrak a úspěch.
    Tuto recenzi píši pravdivě, není to falešná reklama ani nejsem agentem žádné společnosti.
    Jsem moc vděčný, že tento přípravek existuje, pokud má někdo podobné problémy, vřele doporučuji, jsem přesvědčený, že mu velice pomůže!!! Objednávám i gel a budu ho kombinovat s roztokem.

    29.07.2020 v 06:52
  • Eva - Recenze produktů ActiMaris

    Výrobek je opravdu funkční, koupila jsem na základě recenzi s nedůvěrou (už jsem toho vyzkoušela hodně i doktoru) pleť se mi uklidnila o hodně, už po měsíci užívání se projevili výsledky. Okolí si toho, taky všimlo, že je moje pleť lepší a zdravější. Teď, už používám roztok Forte přes den 3x a gel jen na noc.

    28.07.2020 v 14:04
  • JITKA Masatova - Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris gel používám asi dva roky hlavně na puchyre na rukou ze sportu.To v jakém stavu byly dlaně po 5 dnech s tímto gelem mám druhý den.E-shop funguje skvěle.

    17.07.2020 v 12:42
  • Kateřina Bosmanová - ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Jeden den objednáno, druhý den doma👍
    Dnes 4.den výplach úst a opravdu jsem velice milé překvapená. Po téměř ročním bolestivém zánětu dásní, cítím úlevu. Jsem IBD pacient a bohužel různé záněty v ústech a na kůži, k naší nemoci patří… Jsem ráda, že jsem si nyní našla 100% přírodního pomocníka, který mi s těmito nepříjemnými projevy pomůže a nebude zatěžovat tělo další chemií.

    20.05.2020 v 09:40
  • Jitka Boháčová, Louny - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Nyní jsem po plastice obličeje a víček. Na otoky a jizvy v obličeji používám k obkladům roztok Sensitiv, poté na jizvy aplikuji ActiMaris gel. Při opakovaných kontrolách byli všichni velice mile překvapeni, jak se vše dobře hojí. Otoky opadly již po několika dnech a nemám ani modřiny, což při této operaci je jen vyjímkou.Po odstranění stehů jsou jizvy krásně zahojené. Jen jsem se chtěla podělit o své dobré zkušenosti s ActiMarisem.

    28.04.2020 v 15:40
  • Kateřina Bosmanová - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Gel používám především na akné. Na vřídky nanesu na noc gel a ráno je vždy zánět buď úplně pryč nebo min o dost zmírněný. Také používám na opary, kdy jsem fakt ráda, že něco funguje a nezničí mi to okolní kůži, jako třeba Zovirax.

    21.02.2020 v 11:18
  • Akrabka - ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    S roztokem jsem maximálně spokojená. Léčím tím u nás doma aktuálně mnoho neduhů. Syn má dětské acne a bez roztoku se mu okamžitě zanítí. Roztok udržuje jeho tváře bez mokvavých boláků a zbavuje ho černých teček. V kombinaci s gelem se nám daří acne redukovat. Roztok ale používám také na zadní rýmu – zabírá velice rychle, předtím jsem vyzkoušela několik produktů – neúspěšně. Actimaris zabral během jediného dne a syn se konečně vyspal a já s ním. Dcerám roztokem dezinfikuji drobné ranky a oděrky. Tento produkt bych všem vřele doporučila!

    08.11.2019 v 13:34
  • Irena - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Skvělý produkt !! Doporučila mi jej kamarádka s manželem, oba pracují v nemocnici na odd. JIP a říkali , že Actimaris produkty hojně na oddělení využívají a pějí na ně jen chválu .. Já mám osobně vyzkoušený pouze gel a poradí si naprosto se vším – afty, opary, záněty, otevřené rány, ekzémy, akné .. používám pořád a na vše ,opravdu super věc !!! a navíc 100% přírodní bez zbytečné chemie.

    11.10.2019 v 16:22
  • Jakub Radechovský - Recenze produktů ActiMaris

    Objednal jsem si dvě balení roztoku, abych využil nabídky poštovného zdarma, zboží do tří dnů přišlo a já omývám ránu (dekubit), která se mi už tři a půl roku nehojí. Zároveň si dekubit mažu i hojivým ActiMaris gelem (ten jsem si objednal v lékárně Dr. Max) a rána je téměř zhojená. Nebude tvat dlouho a problém, který mě trápí už déle než 40 měsíců bude vyřešen: *DĚKUJ!!!

    12.05.2019 v 20:34
    • Martin Polášek - Recenze produktů ActiMaris

      Dobrý den pane Radechovský, ´

      jsme velmi rádi, že Vám ActiMaris takto rychle pomohl zhojit dlouhotrvající dekubitus. Potvrzuje se nám tak zase, že ActiMaris je opravdu špička v hojení těžkých chronických ran. Věříme, že Vaše trápení je tímto vyřešeno. Pokud byste někdy v budoucnu potřeboval jakoukoli další naši pomoc či radu, určitě se na nás obraťte.
      Hodně zdraví přeje tým EMPOLAS (Výhradní Distributor ActiMaris ČR a SR)

      21.05.2019 v 14:03
  • Iva Nováková - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Actimaris gel používám u dcery po operaci, špatně se ji hojí operační rána -hnisá, do druhého dne po podání gelu se operační rána zřetelně zlepšila, kůže v okolí rány již nebyla červená a rána po operaci se začala viditelně hojit. Doporučuji.

    13.12.2018 v 10:38
  • Andrea Kašpaříková, Otnice - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Dobrý den, jsme s výrobky Actimaris velice spokojeni. Dcera mela akné a černé tečky téměř po 2 měsících je opravdu rapidní zlepšení. Opravdu všem doporučuji

    17.11.2018 v 08:55
  • Karin - Recenze produktů ActiMaris

    Po osmi letech trápení se s problematickou pletí jsem náhodou narazila na Actimaris a je to jediná věc, která opravdu pomáhá bez vedlejších účinků a účinek po pravidelném používání nemizí – funguje stále! Ta radost, když se Vám konečně nákup vyplatí.. Takže hodlám odebírat pravidelně a už teď mám spotřebu gelu a roztoku vážně velkou, kdyby se v tom dalo koupat! ;)Kdyby se s Actimarisem dělaly regenerační masky, tak odebírám také :)

    Nejlepší efekt to má po nanesení gelu přes noc – ráno výrazná změna, pleť přestane bolet, pupínky se zatáhnou. Roztok používám místo pleťové vody na očištění. Troufám si říci, že kdybych nenosila make up každý den do práce a ošetřovala tím pleť třeba pětkrát denně tak žádné problémy snad ani nemám. Ale tak daleko jsem se ještě nedostala :)

    Zkusila jsem Actimaris také na dutinu ústní při začínající chřipce a také mám jen dobré zkušenosti! Opravdu je to všestranný lék. Budu doporučovat i nadále osobně :)

    14.10.2018 v 09:13
  • Pavla Tomanová - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Dobrý den, v prvé řadě bych vám chtěla velmi poděkovat za produkt ActiMaris gel. Starám se o rok a půl o ležící maminku.Bohužel, i když jsem polohovala, tak se vyskytly proleženiny – na patě a nad kostrčí. Vyzkoušela jsem snad všechny dostupné prostředky z lékárny, zkusila i “babské rady”. Hledala jsem náhodně na internetu a objevila vaše stránky. Produkt jsem vyzkoušela a bylo to něco úžasného.Maminka si nestěžovala na bolest, rána nemokvala a nezapáchala.Asi po 4 nákupu v lékárně, mi bylo řečeno, že gel může napsat i praktický lékař. Ten mi však sdělil, že produkt že gel může napsat, ale nejdřív jej musí schválit revizní lékař příslušné pojišťovny, na základě zprávy provedené léčby od praktického lékaře. Revizní lékař ovšem nemusí tento recept schválit.No prostě mi bylo sděleno, že je to složité a naznačeno, ať si gel radši kupuji v lékárně za plnou cenu. Tak jen jsem vás chtěla upozornit, aby jste u produktu uvedli, že napsání receptu podléhá chválení revizním lékařem příslušné pojišťovny. Zase vítězí byrokracie nad zdravím pacientů.
    Vím, že za to vy nemůžete. Každopádně, i když je cena gelu dost vysoká, účinek je pozitivní a budu kupovat nadále.
    S pozdravem
    Tomanová

    05.12.2017 v 14:09
  • Petra Dokoupilová, Plzeň - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Ráno jsem měla opar přes celý horní ret spojený s velkým otokem rtu. Jeden den jsem začala ActiMaris používat, druhý den jsem měla na místě oparu velký strup a otok ustoupil, třetí den malý stroupek a čtvrtý den jsem doléčila. Zázrak!!!!!

    01.12.2017 v 17:32
  • Jana Nováková - ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Dobrý den,chci pochválit Vaše léky-ActiMaris. Léčila jsem si bércový vřed u kožního lékař 4 měsíce,stále horší. Pak jsem objevila reklamu na ActiMaris, v lékárně mi ho objednali,výsledek super.Mám trombosu a žilní nedostatečnost,beru léky,po WOBENZYMU je mi špatně. Před 2 měsíci další bércák. Stále čistím roztokem,ten ještě mám. Jdu do lékárny objednat GEL ActiMaris na doléčení-super.

    25.11.2017 v 14:16
  • Iveta Šmídová - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Zakoupila jsem první balení na zkoušku, s tím, že jsem byla napůl ovlivněna fotografiemi úspěšného léčení bércového vředu. Ono to funguje:)) Mazali jsme to tchánovi nějakýma kortikoidníma mastičkama už asi půl roku, a teď je po třech týdnech klid, a doteď s tím mažeme okolí a zbytek bolavých nohou. Moc děkujeme.

    19.11.2017 v 19:07
  • Věra Spěváková, Vrané nad Vltavou - ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    ActiMaris gel jsem použila na léčbu pásového oparu na krku. Pomohl až neuvěřitelně. Asi po týdnu používání vyrážka hned zmizela. Dnes už celkem zahojená postižená místa a bez jizev. Vypotřebovala jsem celou tubu, ale už jsem si objednala a obdržela nový gel i roztok.
    Určitě všem doporučuji mít v lékárně i na jiné kožní problémy a menší úrazy.

    10.04.2017 v 19:11

E-book 13 rad a tipů, jak hojit rány a záněty

ebook zdarma ke stažení


12 RAD

JAK RYCHLE A ÚČINNĚ

HOJIT RÁNY A ZÁNĚTY