Vyberte stránku

Recenze produktů ActiMaris

  • Petr Recenze produktů ActiMaris

    spokojenost, maximální

    02.10.2022
  • jan hemza Recenze produktů ActiMaris

    S AktiMaris gel jsem velmi spokojen na zánetlivé onemocnění kůže v oblasti bérce fungoval velmi dobře.

    02.10.2022
  • Marie Flaksová Recenze produktů ActiMaris

    Používám roztok a gelik a jsem velice spokojená tyto přípravky se nahradit jiným optavdu nedají lepší variantu neznam a 5 leté zkušenosti je asi dostazečná doba na posouzeni..Marie

    02.10.2022
  • Alena Dolejší Recenze produktů ActiMaris

    Ošetřovala jsem s Acti Maris voda, Acti Maris gel tátu, mě bérový vřed. Musím říct, že je to malý zázrak. Noha se vyhojila jak zázrakem. Hlavně voda Acti Maris působila velmi dobře.

    30.09.2022
  • Vendula Chytilová ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Začala jsem gel používat na nátku a musím říct, že po první noci jsem již necítila pnutí ve rtu a žádnou bolest. Za dva dny léčby mám na rtu pouze malinkatý stroupek. Jsem moc spokojená :)

    30.09.2022
  • Michaela P. Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris Forte kupuji pravidelně a používám ho k ošetření akné. Pleť už není tak zanícená. Doporučuji

    30.09.2022
  • Renata Recenze produktů ActiMaris

    Actimarisgel společně s Actimaris Sensitiv roztok používáme dlouhodobě na léčbu akné a to se hodně zlepšilo. Ač poměrně vysoká cena, akné je na ústupu, vřele doporučuji.

    28.09.2022
  • Marika H. Voděodolné náplasti COSMOS, 5 vel. 20ks

    Nepostradatelné náplasti na cesty.

    27.09.2022
  • Markéta Křížová Recenze produktů ActiMaris

    Skvěle a rychle pomáhá jak na opary, tak na afty. Doporučuji.

    25.09.2022
  • Helena Matuchova, Sokolov Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris gel používám na afty, zánět dásní a u dvouleté dcery na opakovanou vulvovaginitidu, účinek je velmi rychle znatelný. Nově jsme zkoušeli OROPHARYNX na bolest v krku a také perfektní. NASAL možná funguje na nosní sliznici, co se týče otoku , na rýmu vliv nemá, léčba dva týdny bez efektu, připadá mi, že klasické mořské soli léčbu urychlují. Určitě ale využiji při tvorbě krust a oparu v nose při rýmě.

    25.09.2022
  • Michaela Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris forte a el používám na akné. Doporučuji

    23.09.2022
  • Dušková Recenze produktů ActiMaris

    Jsem moc spokojená krásně se ta rána hojí doporučuji používám actiMaris gel

    22.09.2022
  • Bohdana Janatová Recenze produktů ActiMaris

    Jsem spokojená, rychlejší hojení oparu na rtu i u pásového oparu. Určitěu této značky zůstanu.

    19.09.2022
  • Libuše Vrbová Recenze produktů ActiMaris

    Dobrý den, používáme Actimaris gel a dezinfekci na každodenní ošetřeni bércového vředu, který byl stálw zahnisaný, teď po svou měsících užívání je rána bez známek hnisu a pozvolna se uzavírá, velmi to mému příteli pomohlo, aby se stav rány zlepšil.

    15.09.2022
  • Marie Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris gel objednávím každých 14 dní.Používám na bércové vředy moji maminky.S gelem jsme velice spokojené,noha se krásně hojí,mohu jen doporučit.

    14.09.2022
  • Petr Mrázek, Lipovec 63, 67915 Lipovec Recenze produktů ActiMaris

    Používám ActiMaris roztok na rány forte a sensitiv,dále gel ActiMaris na rány a jsem s nimi maximálně spokojen.Zmíněné produkty
    používám na ošetření bercových vředů ( nic velkého,jsou to víceméně náznaky),ale daří se mně díky těmto produktům omezit jejich
    rozšíření či bujení ve větším rozsahu.Děkuji za to. Během asi 14 dní si budu objednávat tyto produkty znovu. Díky Petr Mrázek

    14.09.2022
  • Martina, Praha Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris gel a roztok rychle pomohly při zánětu dásní i aftách. Dcera používá na pupínky na obličeji a velmi si produkty chválí. Objednáme určitě znovu

    14.09.2022
  • Chomutov Recenze produktů ActiMaris

    S produkty jsem velice spokojená

    14.09.2022
  • Jiři Hlaváč Recenze produktů ActiMaris

    manžel měl otevřený bercák problemy dlouho a ted pomalu se lepši noha. ,,moc oba děkujeme, HLAVÁČOVI .

    14.09.2022
  • Chelsea Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris forte roztok a gel – velmi dobrý přípravek na akné u dospívajícího syna, netvoří se už velké vřídky, jen drobná krupička, vybledly jizvy.

    13.09.2022
  • Magda Recenze produktů ActiMaris

    Použili jsme na afty u dětí 2 a 4 roky, po třetím namazanim zmizely. Super
    věc.

    11.09.2022
  • Hana Benešová Recenze produktů ActiMaris

    Je to nejlepší produkt na hormonální akné, popáleniny,odřeniny i opary, jaký jsem kdy použila a to jsem toho zkusila už hodně a za desetitisíce korun .. Za me úplně TOP. Koupím určitě znovu. A DOPORUČIJI VŠEM CO SI V DOSPĚLÉM VĚKU NEVÍ RADY S HORMONÁLNÍ NEROVNOVAHOU,KTERA SE PROJEVUJE NA OBLICEJI..

    11.09.2022
  • Iva, Brno Recenze produktů ActiMaris

    Moc velká spokojenost při léčbě dekubitu, je vidět zlepšení, budu používat trvale.

    11.09.2022
  • Ing. Jaroslav Mokrý Recenze produktů ActiMaris

    Po těžké bulózní formě růže (Erysipel) před více než dvaceti léty jsem trpěl bércovými vředy LDK. Lékaři si s tím celá ta léta prakticky nevěděli rady. Tuším v roce 2018 (?) jsem ležel v nemocnici v Novém Městě na Moravě s aktuním selháním ledvin a při té příležitosti mně také ošetřovali bércovou nohu. Tehdy tam měli (asi na testování) ActiMaris gel a ActiMaris Forte a bércovou nohu mně vyléčili. Od té doby nedám na ActiMaris dopustit a stále si ho s manželkou kupujeme. Používáme gel i forte na všechna drobná poranění v domácnosti (spáleniny, odřeniny, řezné rány apod.)

    10.09.2022
  • Pokorná Yvona Recenze produktů ActiMaris

    ..V lednu 2021 propustili manžela z nemocnice s obrovskou proleželinou v křížové krajině /asi 20 cm dlouhou/.V propouštěcí zprávě bylo napsáno,že se jedná o nezahojitelný defekt. Dnes mohu s obrovskou radostí říci,že defekt je již 14 dní zcela zahojen.A to jen díky vašemu produktu Actimaris roztok a Actimaris gel. Manžel je ležící diabetik /na inzulinu 4x denně/, všem mohu z celého srdce doporučit tyto přípravky.Všichni jsme byli překvapeni,jak krásně zaúčinkoval. Ano,je sice dražší,ale stojí za to !!!

    10.09.2022
  • Jana Hořeňovská Recenze produktů ActiMaris

    Přípravek využívala moje matka a bohužel ji vůbec nepomohl. Vše zůstalo, jak bylo.

    10.09.2022
  • Béďa, Praha Recenze produktů ActiMaris

    Vynikající! Užívám na všechno! Afty, hemeroidy, nos……

    09.09.2022
  • Věra Recenze produktů ActiMaris

    Produkty ActiMaris jsou vynikajícím pomocníkem při hojení ran a zánětům kůže

    09.09.2022
  • Renata Jiroutová Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris Forte roztok a ActiMaris gel
    náš pes měl poraněnou nohu po kousnutí druhým psem.Rána byla hluboká a velmi špatně se hojila. Po používání roztoku a gelu se rána začala čistit a přestal z ní téct hnisavý sekret. Hojení pak bylo snažší.

    09.09.2022
  • Veronika Jedličková, Praha Recenze produktů ActiMaris

    Používám na bércové vředy mé babičky, o kterou pečuji. Díky Actimaris je to mnohem snažší. Jen ta cena je poměrně vysoká, staří lidé, kteří jsou sami by si to málokdy mohli dovolit..

    08.09.2022
  • Antonín Záhoř Recenze produktů ActiMaris

    bercový vřed vynikající hojení škoda té vysoké ceny

    07.09.2022
  • Václav Daněček ActiMaris Forte roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    Jsem strašně rád, že jste umožnili koupi vody forte ve větším objemu než 300 ml. Pro nás co trpíme chronickými a špatně se hojícími ranami je tohle doopravdy obrovská pomoc. Děkuji.

    06.09.2022
  • Jana Kraifová Recenze produktů ActiMaris

    Gel Acti Maris je skvělý, pomohl velice rychle vyléčit bolestivou infekci v ústech ,vřele doporučuji

    06.09.2022
  • Lenka Oggianová, Kolín Recenze produktů ActiMaris

    Roztok ActiMaris Sensitive a gel ActiMaris, manželovi jsem vyhojila prasklou kůži v tříslech, zapařeniny, sobě “bolák” na boku břicha, a také gelem na prasklinu na patě . Doporučuji, skvělé přípravky, nesvědí, nepálí a fungují!

    04.09.2022
  • Milan Urban Recenze produktů ActiMaris

    Dobré hojení bércového vředu, lze jen doporučit.

    02.09.2022
  • Marie R. Recenze produktů ActiMaris

    Gel ActiMaris je až zázračný. Bércové vředy zahojeny do týdne. Neuvěřitelné, ale je to jediné co pomohlo.

    02.09.2022
  • Jana Hrdličková Recenze produktů ActiMaris

    Pouzila jsem Aktimaris gel a vodu na hojeni ran a jsou naprosto bezkonkurencni na me problemy s akne. Staci namazat a bolak se ihned zmensi a za par dni zmizi, coz je vysledek, ktery jsem u niceho jineho nezazila. Jsem opravdu velmi spokojena.

    01.09.2022
  • Dagmar Kubíková Recenze produktů ActiMaris

    Je super. Pomáhá hojení.

    01.09.2022
  • Stepanka Sadlova Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris je něco úžasného používám na vše a hojení je rychlé….mám i roztok je taky skvělí!! Můžu jen doporučit děkuji.

    31.08.2022
  • Petra Sedláčková Recenze produktů ActiMaris

    Opravdu účinný. Koupila jsem pro syna na aknozní pleť. Pleť se po pár dnech používání zlepšila. Gel používáme méně, ale rozhodně je vidět zlepšení. Kůže se tolik nemastí.

    31.08.2022
  • Jitka Ryšavá Recenze produktů ActiMaris

    Používám na akné, SUPER

    26.08.2022
  • Lenka Dušová Recenze produktů ActiMaris

    Používám na velmi silně popraskané,krvácející hluboké rány na patách-diabetická noha. Po Vašich přípravcích se rány rychleji stahují a hojí.
    Voda Senzitiv i gel používaná na akné ve starším věku,nosní sprej proti rannímu kýchání .
    Vše super veliká spokojenost!!

    25.08.2022
  • Pavel Švejda Recenze produktů ActiMaris

    Používám na bércové vředy, vynikající jak gel tak oba roztoky.

    25.08.2022
  • Milan Lhoták, Malešov Recenze produktů ActiMaris

    Dobré hojení bércového vředu, doporučuji.

    25.08.2022
  • Hanny F. Recenze produktů ActiMaris

    Jedním slovem vynikající. Na váš produkt jsem narazila náhodou na internetu a zaujal mě popis produktů a recenze. Používám na drobná poranění kůže a s vynikajícím účinkem na hnisavy vřídek. Zlepšení bylo patrné již druhý den. Kombinuji roztok a gel.

    24.08.2022
  • Jiří Vinduska Ústí nad Labem ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Jsem po operaci a amputaci prstů u diabetické nohy. V nemocnici mi dali pro Trauma team, který jezdí každý den na prevazy, Actimaris senzitiv roztok. Chci všem vřele doporučit. Opravdu se to krásné hojí a používání má velký a důležitý význam. Vynikajici výrobek a skvěle účinky.

    24.08.2022
  • Lenka z Nového Bydžova Recenze produktů ActiMaris

    Koupila manželovi na bércové vředy a mohu jen doporučit,zabralo rychle a pomohlo.

    22.08.2022
  • Marie Benešová Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris používám na akné. Během měsíce došlo k obrovskému zlepšení.

    21.08.2022
  • Olda, Pardubice Recenze produktů ActiMaris

    Používám roztok ActiMaris Forte a ActiMaris gel teprve necelý měsíc na bércové vředy…. drobné ranky zmizely po několika dnech, na bércák je asi potřeba delší užívání, ale zlepšení je patrné, spokojenost….

    20.08.2022
  • Jana Karásková Recenze produktů ActiMaris

    S produkty ActiMaris mně seznámila dcera, která si díky jim vyléčila bércový vřed.Používáme roztok senzitiv + gel naléčbu atop.dermatitidy našeh o 3roč. vestíka ,kterého léčí vet.dermatolog 2 roky s nejistým výsledkem . Po třech týdnech léčení vašimi produkty ,výrazné zlepšení, dá se říci vyléčení. Příští týden kontrola u vet.

    18.08.2022
  • Eva Z. Recenze produktů ActiMaris

    Acti Maris již třetím rokem používáme úplně na všechno, na zánět v dutině ústní, afty, akné, bércový vřed, proleženiny, pokousání hmyzem…využíváme akčních balíčků a kupujeme jak gel, tak roztok forte. Spokojenost po všech stránkách.

    18.08.2022
  • Marie S. Recenze produktů ActiMaris

    Mám s Actimarisem ty nejlepší zkušenosti. Vnuk používá roztok a gel na akné a velice rychle se mu vřídky hojí a nové se objevují pomaleji. Já jsem použila Actimaris na poranění a i na pásový opar. Vše se dobře hodilo. Vřele Actimaris doporučuji. Je to skvělý přípravek a dobře působí na různé typy hojení.

    17.08.2022
  • Petra Pumprová Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris roztok a gel jsem koupila původně synovi na akné, ale používáme ho celá rodina, bodnutí hmyzem, puchyre, ušní dutinu, vridky aj. Rozhodne musim doplnit gel do rodinné lekarnicky. Produkty mohu vřele doporučit. Ja jsem z nich nadšená.

    17.08.2022
  • Marie Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris gel používám na bércové vředy.Velice dobře se rána hojí,není zarudlá.Mohu jen doporučit,gel je super.

    17.08.2022
  • vlasta Recenze produktů ActiMaris

    použila jsem roztok a gel na pásový opar.zmírnily bolestivost a urychlily hojení stroupků.mohu jenom doporučit

    17.08.2022
  • Marunka Recenze produktů ActiMaris

    Použila jsem ActiMaris gel na problematickou pleť, již ve starším věku :-). Došlo ke zlepšení během týdne. Je dobré uvést, že voní desinfekcí :-(, naštěstí to za pát minut pomine. Budu používat nadále.

    17.08.2022
  • Ida Ticháčková Recenze produktů ActiMaris

    Úžasné bercovy vred zahojeny za 14.dnu

    17.08.2022
  • Danuše Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris používáme sice krátce,ale velká spokojenost.Téměř na všechno.

    17.08.2022
  • Jana Recenze produktů ActiMaris

    Manžel má bércové vředy a mnel obrovské, široké a hluboké díry až ke kosti,díky masti a vodě ActiMaris se mu vše vrací do původního stavu.Já jsem byla na operaci s kolenem app této masti se mi jizvy po šití zahojily,že nejsou vidět.

    16.08.2022
  • Ludmila Kovářová Recenze produktů ActiMaris

    Použila jsem Acti Maris již dříve na velkou popáleninu. Výborné výsledky, velmi urychleno hojení. Nyní jsem použila roztok i gel na štípance od komárů. Zmírnil svědění a pomohl k rychlejšímu zahojení. Jsem velmi spokojena a doporučuji.

    16.08.2022
  • Jana Recenze produktů ActiMaris

    Pomocí Actimaris gelu a roztoku jsem vyléčila mojí mamince bércové vředy.

    16.08.2022
  • Alena Chudá Sada na záněty pochvy s irigátorem

    Sadu jsem zakoupila na akutní zánět. Pocítila jsem rychlou úlevu. Potíže ustoupily za pár dní.

    11.08.2022
  • Soňa ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Měla jsem akutní zánět dásní na jedné straně. Pět dnů jsem užívala gel z lékárny obsahující chlorhexidini. Gel mi nijak nepomohl. Dásně stále krvácely a bolely. Navštívila jsem svou zubařku, která mi doporučila Actimaris roztok. V případě, že by roztok nezabral do dvou dnů, měla jsem si vzít antibiotika, které jsem pro jistotu taky dostala. Už na druhý den bolest dásní byla menší a po 4 dnech vyplachování dásně nebolí a nekrvácí. Za mě zázrak. Děkuju

    10.08.2022
  • Jan Recenze produktů ActiMaris

    Vážení, přeji příjemné dny. Již delší dobu používám vaše produkty a jsem s nimi velmi spokojen.
    ActiMaris používám převážně k léčbě dekubitu, gel na drobná poranění a opary. Doporučil jsem je i širší rodině a já sám je budu užívat i nadále, ač je cena pro mne poměrně vyšší. Ale díky kvalitě se to vyplatí.

    05.08.2022
  • Radka Recenze produktů ActiMaris

    Rok jsem se trapila s akne a zanety kolem pusy, na brade, v t- zone. Nic ale opravdu nic mi nezabiralo, stale se tvorily hnisave pupinky a zanety. Po roce trapeni jsem narazila na tuto kosmetiku a objednala jsem ji. Jiz po dvou dnech se zanety zatahly, a po tydnu uz muzu zase chodit mezi lidi, plet je krasne cista, cerven ustoupila, hnisave pupinky se uz netvori, plet se uzdravuje. Doporucuji vsem kdo mate chronicke akne jako ja a nic vam nezabira. Ja jsem nadsena a na tuto kosmetiku nedam dopustit. Tvar nejprve vycistim vodou sensitive, pak nastoupi forte voda a pote nanesu gel.

    04.08.2022
  • Bety Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris produkty používám léta a nejen moje rodina ale i psík. Nedávno měl dost hlubokou odřeninu, neváhala jsem a ihned jsem použila ActiMaris gel. Rána mu nehnisala, krásně mu to gel vyléčil / použito už podruhé/, takže produkty pomáhají jak lidem, tak i zvířátkům. Vřele doporučuji.

    18.07.2022
  • Marie Recenze produktů ActiMaris

    Dobrý den,moje maminka má otevřemou nohu již 56 let.4 roky o ni pečuji.V nemocnici nám doporučili ActiMaris gel.Byla jsem velice překvapená,jak rychle se rána začala hojit.Vyzkoušeli jsme už hodně gelů a mastí,ale ActiMaris gel je prostě super.Dokonce už ani z nohy neteče tolik tekutiny.Hledala jsem větší balení,protože noha je otevřená dokola a gel nevydrží dlouho.Takže velká pochvala a děkuji.

    17.07.2022
  • Jan Recenze produktů ActiMaris

    maximální spokojenost

    04.07.2022
  • David Marák ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Tento gel je absolutní mega super pecka. Neco tak dobreho a funkciho jsem nenasel, pouzivam jiz nekolik let na chronicke problemy s nosnima dutinama v dusledku chronickych zanetu, prekrveni kvuli antidepresivum a nevysvetlitelne otoky nosnich dutin. Na vsechno to reaguje a desi me, co by se se mnou delo, kdyby tento gel neexistoval. Stipe to, kdyz to striknete do nosu, ale jakmile gel “zpevni” sve skupenstvi, ochranuje a regeneruje, clovek to vylozene citi.

    04.07.2022
  • BOŽENA Recenze produktů ActiMaris

    dobrý den muže někdo poradit použivat jenom roztok a nebo gel* dnes jsem poprvé objednala ,děkuju za rady HLAVÁČOVA

    15.06.2022
    • Adam Štencl - ActiMaris.cz Recenze produktů ActiMaris

      Dobrý den, paní Hlaváčová,

      většinou doporučujeme kombinaci přípravků roztok i gel ActiMaris. Záleží však, na co konkrétně ActiMaris potřebujete. Prosím, zavolejte na tel. číslo 775 335 111 a my Vám rádi poradíme.

      S přáním pěkného dne Adam Štencl EMPOLAS s.r.o.

      16.06.2022
  • Libuše Č. ActiMaris sada na záněty a rány nosu

    JSEM S VAŠIMI PRODUKTY VELMI SPOKOJENA,POUŽÍVÁM JE JIŽ DELŠÍ DOBU A DOPORUČUJI JE ZNÁMÍM

    10.06.2022
  • Jaroslav Houška 2x ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Na na můj problém s boláky na hlavě ve vlasech, které mám od roku 2015 nezabírala žádná léčba doporučená kožním lékařem. Produkty které jsem používal nyní ActiMaris forte v kombinaci ActiMaris gelem mě během osmi denní léčby téměř boláků zbavili. Produkty vřele doporučuji, jsou opravdu velice účinné. Jaroslav Houška

    10.06.2022
  • Lenka S. ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    Tyto 2 produkty mám již po třetí a jsem velmi spokojená s hojením…Opravdu doporučuji na pooperační péči…..

    30.04.2022
  • Bohumila Láníková 2x ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Dobrý den,
    děkuji Vám za skvělé akční nabídky ActiMarisu.
    Díky ActiMarisu jsem manželovi vyhojila otevřenou nohu a bércový vřed.
    Dva roky jsme nohu ošetřovali a vázali, několikrát skončil v nemocnici na antibiotikách,
    a až díky vašim přípravkům se manželova noha zahojila a již rok je vše v pořádku.
    Od té doby mám sice doma v lékárničce nachystanou mast i roztok ActiMaris,
    ale není třeba ho používat.
    Ještě jednou veliké díky.
    S pozdravem
    Bohumila Láníková

    20.04.2022
  • Martin Fikar ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Je dobry použivam ho na jizvu

    04.04.2022
  • Benešová Recenze produktů ActiMaris

    Na noze mi ztmavla kůže a ztenčila se. Beru na žíly detralex a ascorutin. Bohužel jsem si holeň odřela o otevřenou myčku a nastalo peklo. Rána se nezacelila, ale zvětšila se do velkého rozměru, je to neskutečně bolestivé, takže všechny obklady jdou hned pryč pro strašné pálení. použila jsem Actimaris roztok i gel, ale vlivem mořské soli to hrozně pálí, jako bych měla kůži v ohni. Vysušit to nejde, stále vytéká lymfa. Jak to mohu zahojit?.Bojím se k lékaři, protože si na to nedám sáhnout pro šílenou bolest.

    12.03.2022
    • Adam Štencl - ActiMaris.cz Recenze produktů ActiMaris

      Dobrý den, paní Benešová,

      doporučujeme používat ActiMaris Sensitiv roztok, který obsahuje menší koncentraci mořské soli než ActiMaris Forte roztok či ActiMaris gel a je tak vhodný na citlivé rány. Pokud máte možnost, používejte pouze ActiMaris Sensitiv roztok formou obkladů. Nechte působit 20-30 min. Jakmile se nastartuje proces hojení, tak můžete po čase zkusit použít opět i ActiMaris gel. I přesto doporučujeme návštěvu Vašeho ošetřujícího lékaře.

      14.03.2022
  • Marketa B. ActiMaris sada na záněty a rány nosu a hrdla

    Tato sada nás s rodinou dala skvěle do pořádku (angína, čepy na mandlích). Pomohla také s alergickou rýmou. Všem vřele doporučujeme :)

    06.03.2022
  • Petr Břímek ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml + Rhino Horn Konvička na výplach nosu

    Toto větší balení je ideální pro ty, kteří se neustále trpí alergickou rýmou nebo nachlazením. Skvěle vás to zase postaví na nohy. Začal jsem roztok i preventivně kloktat a zbavil jsem se tak nepříjemného zápachu z úst.

    06.03.2022
  • Pavla Mokrá Recenze produktů ActiMaris

    S kamarádem jsem se domluvila a vřele doporučila vaše produkty (manžel má díky vám vyléčené bércové vředy,
    já s popáleninami a bodnutí od hmyzu apod.), rovněž tak se v nemocnici divili, jak je možná taková rychlost hojení, a když jim řekl co používá- znají tento produkt, ale nemohou ho praktikovat ve velkém.
    My jsme rovněž měli od známých doporučení a tak šíříme kolem sebe vaše výrobky.

    07.02.2022
  • Alena ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Považuji ho v současné době za nejlepší produkt na trhu.Vyléčila jsem mamince bercové vředy.dale na vše v dutině ústní od aftu až po záněty.Pri spalenině,pořezání na prstech. Rychlé hojení,úleva od bolesti.

    28.01.2022
  • Alice 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    ActiMaris gel a roztok Sensitiv mně výrazně pomáhá v léčbě a hojení bércových vředů.Rána je po těchto přípravcích vyčištěná, otok je menší a rána nezapáchá.Dokonce se mně rána zmenšuje a dochází k tvorbě nové tkáně..

    27.01.2022
  • Zdenka Rotterová 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml

    Léta se léčím s bércovými vředy,nic mi nepomáhalo a rána byla povleklá hnisem.Na internetu jsem asi před 3 lety objevila produkty firmy AciMaris ,rozhodla jsem se je vyzkoušet a byla jsem nadšená , že po dlouhé době mně opět něco pomáhá v léčbě bércových vředů.

    22.01.2022
  • Tereza S. ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml + Rhino Horn Konvička na výplach nosu

    Koupila jsem nám sadu pro děti. S aplikací nemají žádný problém. Zase chodí zdravé do školky a školy, jsem spokojená

    21.01.2022
  • Marie ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Objednala jsem si šampion na vlasy a v balíčku jsem měla i testr AktiMars gel . Tak jsem si přečetla k čemu je AktiMars gel dobrej a na co se používá, dozvěděla jsem se ze je i na akné. Od 15 let trpím na akné a špatně se mi hojí tak jsem gel vyzkoušela a hned jsem byla spokojena pleť se mi napla a hned zmizeli červené pupinky . Už ho používám 3 měsíce neboť jsem moji pleť měla v hroznem stavu a díky AktiMars gelu se znovu dává dohromady. Určitě doporučuji na akné .

    20.01.2022
  • Hana, Nechanice 2x ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    S produkty ActiMaris jsem velmi spokojena. S Actimaris hojím rány na své noze. Díky ActiMaris mi tkáň dorůstá a při doteku mě nebolí. Před použitím přípravku jsem měla velké bolesti. Děkuji za Actimaris.

    18.01.2022
  • Petra Poláková - Most Recenze produktů ActiMaris

    S produkty actimaris jsme spokojeni velmi, syn má acné a přípravky actimaris forte a actimaris gel, mu velmi pomáhá. Doporučuji všem.

    05.01.2022
  • Marcela Maráková z Valašské Bystřice Recenze produktů ActiMaris

    Jsem hodně spokojená mají super účinek. Používám na různé odřeniny ,bolest zubů .akné.

    30.12.2021
  • Viera Frantlová, Praha ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Chci se podělit o vynikající zkušenost s hojením rozsáhlých bércových defektů u 76leté maminky (ischemie v terénu chronické žilně lymfatické insuficience u diabetičky). Situace byla velice vážná, reálně hrozila amputace. Kombinovali jsme na doporučení cévního chirurga Actimaris roztok (i gel) a krytí Suprasorb A+Ag. Nejdříve jsem Actimarisem nasákla krytí a čekala půl hodiny, poté jsem uvolněné krytí sundala a rány jsme jemně osprchovali vlažnou vodou. Poté jsem na sterilní čtverce nalila Actimaris a bérce zabalila, zábal nechala působit 30-40 minut, někdy jsem Actimaris roztok během této doby na čtverce doplňovala.
    Po sundání obkladu s Actimarisem už přišel na řadu Suprasorb A+Ag (čtverce vzhledu skelné vaty) , který jsem někdy v místě kontaktu s ránou doplnila Actimaris gelem. Pak absorpční krytí a bandáže nízkotažnými obinadly (kromě převazu byly nohy stále bandážovány).
    Několik měsíců k nám docházela i sestra domácí péče, která po sundání obkladu rány odborně očistila, to byla také zásadní pomoc.
    Rány se zcela zhojily za 7 měsíců (předtím bylo zhoršování trvající 5 měsíců, neztišitelné bolesti, obrovská sekrece z ran…). Během léčby byla opakovaně indikována antibiotika celkově a dávala jsem mamince i řadu potravinových doplňků, ale roli Actimarisu s tím Suprasorbem považuji za zcela klíčovou. Kdo máte možnost převazům věnovat tolik času, mohu jen doporučit.

    16.12.2021
  • Petr Jirak, Praha Recenze produktů ActiMaris

    Jsem velmi spokojen kvalita rychlost velmi dobre jednani u me jedno velke plus. Mamince velmi pomaha k leceni bercovich vredu opravdu velke plus chvalim u me perfektni a kvalitni.

    15.12.2021
  • Roman Štencl, Jeseník Recenze produktů ActiMaris

    ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml …oba produkty fungují výborně !

    14.12.2021
  • Jana Cibulková, Strkov Recenze produktů ActiMaris

    Hojivy Actimaris gel na rany je pro mne nezamenitelnym pomocnikem v lecbe tezke formy cystickeho akne. Nic nedokaze tak zmirnit projevy tohoti onemocneni jako tento produkt.

    12.12.2021
  • Petr Pánek, Břeclav Recenze produktů ActiMaris

    Gel na opar zafungoval velice rychle. Takže za mě spokojenost.

    10.12.2021
  • Marie Flaksová Holice 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml

    Jsem velice spokojená používám dlouho skvělé výrobky. ActiMaris pomáhá k výplachům ústní dutiny a léčbĕ případných otlaků a oparů atd.

    07.12.2021
  • Jana Hubáčková Vimperk ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    Spokojenost na výbornou,Actimaris úžasně funguje. Pomohl na zhojení dekubitu IV. stupně.

    06.12.2021
  • Jana Holečková Recenze produktů ActiMaris

    Mám dlouhodobě postiženého syna ležáka, jelikož má oleženiny zakoupila jsem ActiMaris roztok na rychlé hojení a ActiMaris krém a nemůžu si to vynachválit.Mohu vřele doporučit.

    01.12.2021
  • zatkova ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    Dobrý den, musím vám moc a moc poděkovat.Takovy zázrak jako jsou vaše kapky do nosu jsem nikdy neměla možnost vyzkoušet.Ryma se mi objevila v sobotu, časté kýchání a z nosu mi tekla skoro čistá voda.V neděli jsem si vzpomněla na vaše kapky a skoro okamžitě jsem měla po rýmě.Celou noc jsem se vyspala, kýchání ustalo, nos průchodný ihned a na dlouhé hodiny …Maximálně doporučuji a pějí na váš výrobek ódy kudy chodím.Moc za něj děkuji, pomáhá mi rychle zvládat otravnou rýmu.

    29.11.2021
  • Petr Svoboda Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris gel jsem použil na afty které se mi vracejí a musím říct, že mi gel moc pomohl a aftů jsem se rychle zbavil.

    18.11.2021
  • Jan Brokeš Recenze produktů ActiMaris

    Produkty Actimaris používám již dlouhou dobu a stále mi pomáhají

    16.11.2021
  • Věra Spěváková, Vrané nad Vltavou ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    ActiMaris gel jsem použila na léčbu pásového oparu na krku. Pomohl až neuvěřitelně. Asi po týdnu používání vyrážka hned zmizela. Dnes už celkem zahojená postižená místa a bez jizev. Vypotřebovala jsem celou tubu, ale už jsem si objednala a obdržela nový gel i roztok.
    Určitě všem doporučuji mít v lékárně i na jiné kožní problémy a menší úrazy.

    08.09.2021
  • Zuzana Černá Praha 4 ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Kamarádka mi doporučila tento gel, hojí s ním bolístky svých 3 dětí a u sebe afty. Já jsem ho použila na úporné svědění v oblasti konečníku, na které mi nic nepomáhalo. Byla jsem skeptická i k tomuto výrobku, ale zabralo to fakt rychle, druhý den bylo po svědění.

    03.09.2021
  • Iva Nováková ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Účinný, reklama nelže. Oceníte při dlouhodobém ošetřování defektů jako jsou bércové vředy v čistící fázi. Nevzniká alergická reakce, nevzniká biofilm, bakterie zkrátka drží pod kontrolou.

    30.08.2021
  • Viola Kučerová ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Mast jsem použila na zranění v ústech a skutečně velmi urychlila hojení. Velmi mě to překvapilo a potěšilo.

    30.08.2021
  • Radka Kroupová 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    Výrobek opravdu funguje tak, jak je popsáno,. Hojení se značně urychlí.

    28.08.2021
  • Petra Dokoupilová, Plzeň ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Ráno jsem měla opar přes celý horní ret spojený s velkým otokem rtu. Jeden den jsem začala ActiMaris používat, druhý den jsem měla na místě oparu velký strup a otok ustoupil, třetí den malý stroupek a čtvrtý den jsem doléčila. Zázrak!!!!!

    27.08.2021
  • Mirek Krejčí ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Mastička ActiMaris díky aktivnímu kyslíku slouží k podpoře hojení různých odřenin, akné, kožních neduhů, sliznice atd. Ja jsem jí použil na doporučení lékárny na bércové vředy, které to poměrně dobře léčí. Takže jsem s ní spokojen a doporučuji ostatním.

    24.08.2021
  • Eva Soukupová 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml

    Opravdu zabírá na akné

    24.08.2021
  • Hana Nováková ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    Tento produkt jsem si zakoupila již několikrát a jsem s ním velice spokojena.Poprvé jsem si produkt zakoupila protože jsem hledala něco co mi pomůže zahojit dásně po velkém zákroku a byla jsem velice mile překvapena účinkem.Dále jej používám na desinfekci při drobných zraněních a vždy se vše lépe hojí. Za mě naprostá spokojenost.

    21.08.2021
  • Stanislava Zimová ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    použila jsem to u manžela na ošetření hemeroidů. Nic nepomáhalo,měl velké bolesti, které po gelu ustoupily.

    13.08.2021
  • Katka Nová ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    pomáhá mi při mých problémech s bolavými dásněni, doporučuji

    12.08.2021
  • Martin Drahoňovský ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Na pásový opar funguje skvěle, zarudnutí a pupínky rychle zmizely.

    05.08.2021
  • Eva Procházková ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Synovi se stále dělá akné, již vyzkoušel plno krémů i mastí od lékaře, které až tak moc nepomáhaly Tento gel poprvé opravdu nejrychleji zabírá a navíc je ryze přírodní.

    05.08.2021
  • Renata Víchová ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    nezpusobuje zavislost, funguje skvele

    04.08.2021
  • Jana Blechová ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    zklidnil vyrážku na obličeji, používám také k výplachům dutiny ústní – afty nebo na opary

    30.07.2021
  • Marie Horáková ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Malé balení pro naši velikost rány, naše spotřeba je minimálně 1 gel za týden a proto je pro nás dosti vysoká i cena. Gel používám na hojení otevřeného hrudníku, který léčíme již 2 roky. Až tento produkt ránu opravdu hojí. Sice pomalu, ale vzhledem k velikosti rány se asi není čemu divit.

    27.07.2021
  • Ivana Č. ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    uvplňuje dýchací cesty, přírodní produkt

    26.07.2021
  • Lucie Malinová ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    Velké balení jsem si oblíbila, baví mě, že má široké využití. Začala jsem používat na akné, ale teď už tím i vyplachuju pusu po čištění zubů, kloktám když mě bolí v krku a přítel to používá po holení. Nedělají se mu pak pupínky. Určitě doporučuju, jsme spokojení :).

    21.07.2021
  • Ludmila Krátká ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Doporučuji,pouzivam na ošetření rány bércového vředu a na obklady

    20.07.2021
  • Milan Dvořák ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Po 6 letech s nehojicim se bercovým vředem se po aplikování přípravku konečně začal hojit. Super

    13.07.2021
  • Eva ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Jelikož jsem měla problémy se zánětem kuřího oka tak mi lékař aplikoval tuto mast a doporučil abych si jej koupila a pokračovala s léčbou touto mastí. Po pár dnech byla bolest a zánět lepší a lepší.S touto mastí jsem moc spokojená a tak jsem neváhala a koupila další. Velice dobré zkušenosti mám s léčbou pásového oparu na zádech.Je to u mě nejlepší hojící mast.

    12.07.2021
  • Martin Rychlý ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    rychle zahojil zánět v nose, celkově rychlá úleva od dlouhodobého zánětu, zlepšil průchodnost

    05.07.2021
  • Jitka Boháčová, Louny ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Nyní jsem po plastice obličeje a víček. Na otoky a jizvy v obličeji používám k obkladům roztok Sensitiv, poté na jizvy aplikuji Actimaris gel. Při opakovaných kontrolách byli všichni velice mile překvapeni, jak se vše dobře hojí.Otoky opadly již po několika dnech a nemám ani modřiny, což při této operaci je jen vyjímkou. Po odstranění stehů jsou jizvy krásně zahojené.

    03.07.2021
  • Jitka Boháčová, Louny ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Nyní jsem po plastice obličeje a víček. Na otoky a jizvy v obličeji používám k obkladům roztok Sensitiv, poté na jizvy aplikuji ActiMaris gel. Při opakovaných kontrolách byli všichni velice mile překvapeni, jak se vše dobře hojí. Otoky opadly již po několika dnech a nemám ani modřiny, což při této operaci je jen vyjímkou.Po odstranění stehů jsou jizvy krásně zahojené. Jen jsem se chtěla podělit o své dobré zkušenosti s ActiMarisem.

    03.07.2021
  • Jarka ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Používám gel hlavně na herpes. Rychle zmizí, někdy se ani nerozvine při včasné aplikaci.

    26.06.2021
  • Radek Veselý ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Rychle hojení ran, rychlé vstřebávání. Pozor na ohýbání tuby při vymačkávání produktu, tuba může prasknout a produkt rychle vysychá

    24.06.2021
  • Bohumila Dvořáková ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - do dutiny ústní

    Po prodělané nemoci jsem měla vysušené sliznice, afty a popraskané koutky úst, již po první aplikaci Actimarisu se vše začalo krásně hojit. Tento výrobek mohu vřele doporučit.

    19.06.2021
  • Lucie Vítová ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    Nezpůsobuje alergické reakce, šetrný ale účinný

    16.06.2021
  • Olga Zezulková ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Mám lichen planus v ústech, nemohla jsem jíst, protože to i krvácelo. Po dvou dnech, kdy jsem 3x denně natírala, tak jsem se po prvé a bez bolesti konečně najedla.

    07.06.2021
  • Marie ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Gel používám na akutní i chronické rány, vždy s vynikajícím výsledkem, dobře hojí a bez jizvy

    04.06.2021
  • Simona Berková ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Roztokem jsem kloktala,protože jsem měla v puse asi 5 aft,přestalo to bolet a za 3 dny to zmizelo. Doporučila mi to kamarádka,které se často dělají čepy na mandlích a toto jí pomáhá.

    03.06.2021
  • Karel Novak ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - do dutiny ústní

    produkt my vyhovuje a funguje jak má musíte si jen zvyknout na jeho slanou chuť

    30.05.2021
  • Bohumila ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    O tomto produktu mi řekla lékárnice, když už jsem si nevěděla rady se špatně se hojícím bércovým vředem. Po prvním nanesení ActiMaris gelu se po dlouhých 4 měsících začal bércový vřed hojit. Gel je super, mohu jen doporučit.

    30.05.2021
  • Slavomír Malý ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    Je účinný, nepálí a nedráždí noční sliznici.

    30.05.2021
  • Bára ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Po vytrhnuté osmičce a komplikovaném hojení, zánětu. Po aplikaci gelu úleva do 3 dní jsem byla bez bolesti a bez prášku. za mě super. Synovi na akné taky supr. Má hroznou pachuť.

    11.05.2021
  • Andrea, Most ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Dobrý den, jen chci napsat, že vaše výrobky používám na synovo ekzém, konkrétně Sensitive roztok, nikde jsem se v popisku na vašich stránkách nedočetla nic o ekzému. Jen takový návrh pro vás na dopsání do popisu, protože je to naprosto skvělý produkt, byl mi doporučen i od kožní doktorky ve FN Motol. Roztok nám pomohl od infekce v ekzému a krásně kůži zklidnil. Syn měl extrémní ekzém převážně v obličeji. A doporučuji ho všem, kdo má kožní problém.

    21.04.2021
    • Lucie Musilová - ActiMaris.cz ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

      Dobrý den, Andreo,
      děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Těší nás, že jste spokojena s přípravky ActiMaris a že Vám můžeme poskytovat tyto vysoce účinné a prověřené produkty. Na atopický ekzém a postup pro ošetření přípravky ActiMaris jsme připravili článek, který je k nalezení v sekci “Články”.
      Hodně zdraví přeje tým EMPOLAS (Výhradní distributor ActiMaris pro ČR a SR)

      21.04.2021
  • Petr Janoušek ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - pro rychlé hojení

    Doporučuji. Používám na všechno možné, hlavně na záněty nosu a bolest v krku.

    20.04.2021
  • Marek Němý 2x ActiMaris Gel na hojení

    Mám velkou spotřebu ActiMaris Gelu takže oceňuji toto výhodné balení.

    10.04.2021
  • Ludmila Morongová ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    Většinou beru dva tyto balíčky. Jeden pro mne a jeden pro moji maminku. S vašimi přípravky velká spokojenost.

    02.04.2021
  • Lukáš Chromý ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - do dutiny nosní

    Výborný pomocník při problémech s rýmou. Doporučuji.

    01.04.2021
  • Petra Hocková ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Už po prvním dni u syna bylo vidět zmenšení akné. Přes víkend se to na jedné tváři skoro celé zatáhlo a na druhé se snížilo zarudnutí. Je fakt, že si to dával na tvář i několikrát denně, protože v neděli měl akci s kamarády. Zatím jediné, co mu velmi rychle a dobře zabralo na akné.

    29.03.2021
  • Andrea Kašpaříková, Otnice ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Dobrý den, jsme s výrobky Actimaris velice spokojeni. Dcera mela akné a černé tečky téměř po 2 měsících je opravdu rapidní zlepšení. Opravdu všem doporučuji

    15.03.2021
  • Martina Malá 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 300 ml

    Kupuji pravidelně pro svoji dceru, která měla problémy s akné. Po vyzkoušení jiných přípravků jsme nakonec na doporučení vyzkoušeli přípravky ActiMaris a jsme spokojeni. Hlavně moje dcera, které se pleť opravu zlepšila. Doporučuji!

    11.03.2021
  • Libor Jakša ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - do dutiny ústní

    S přípravky ActiMaris mám dlouhodobou zkušenost. OROPHARYNX sprej ocením hlavně při bolestech v krku. Aplikace je snadná a přípravek je účinný.

    03.03.2021
  • Lenka Morávková 2x ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml

    Výhodné balení, které mi nějakou dobu vydrží :-) Díky za něj

    28.02.2021
  • Marie Flaksová Recenze produktů ActiMaris

    Výrobky Acti maris používam již dlouho a jsem velice spokojená roztok k výplachům úst a gel na opary vyrážky otlaky zubních protéz atd.také zasílaní produktů bez problémů velice rychlé doručeni a skvĕlý servis.

    22.02.2021
  • Petr, Praha Recenze produktů ActiMaris

    Produkty ActiMaris, zejména roztok pro čištění a hojení ran (s následnou aplikací gelu), poskytují zejména po velmi invazivních zákrocích, naprosto fantastickou rychlost hojení.

    Sám recenze prakticky nikdy nepíši, v tomto případě ale musím udělat výjimku. Jedná se o naši vlastní zkušenost, po trojitém bypassu srdce u osoby vyššího věku. Sami lékaři na II. chirurgické klinice kardiovaskulární chirurgie VFN a 1.LF UK v Praze ActiMaris používají a možnost jeho aplikace i v domácím ošetření, hojení určitě významně urychlilo.

    22.02.2021
  • Petra Brdová ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Přípravky ActiMaris jsme začali používat na doporučení známého. Dnes dokupujeme vždy, když nám v lékárničce dojdou.

    20.02.2021
  • Petra Vlková ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Před měsícem mi vytrhli zub. Na dáseň jsem použila tento gel. Rána se zahojila velmi brzy a čistě, i když zub mi trhali v zánětu. Petra Vlková

    18.02.2021
  • Věra ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Na pásový opar zafungoval skvěle.

    05.02.2021
  • Klára ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Koupeno pro pětiměsíční miminko na ekzém na paži, po třech dnech už je vidět zlepšení. Doporučujeme.

    02.02.2021
  • Iveta Soudna ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Tříletý syn trpí na opary. Na doporučení jsem vyzkoušela Actimaris gel. Velmi mile mě překvapil jeho rychlý účinek. Stačí párkrát namazat a opar se začne zmenšovat. Během 1-2 dnů je pryč. Takže teď mám Actimaris gel neustále v kabelce ;-).

    28.01.2021
  • Luděk Krátký 2x ActiMaris Gel + Forte roztok 300 ml

    Používali jsme na bércové vředy a pomohlo to. Můžu jen doporučit.

    20.01.2021
  • Helena ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Tento gel je sice dražší,ale za kvalitu je dobré si připlatit.Má skvělé hojivé účinky,působí rychle a je čistě na přírodní bázi.Jsem s ním velice spokojená.

    17.01.2021
  • František Starý ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    gel mi nabídli v lékárně na pásový opar s tím, že ho využiju doma i na další problémy. Moc mi pomohl,bolest rychle ustoupila, stejně tak i svědění. hojení bylo mnohem rychlejší než v minulosti, kdy jsem použil jiné masti.Manželka si zahojila odřené lýtko a já na říznutí při broušení sekery, takže v lékárně měli pravdu,že se bude hodit.

    15.01.2021
  • Simona Bílá 2x ActiMaris Forte roztok 300 ml

    Po první zkušenosti s ActiMaris Forte jsem u druhého nákupu využila tento balíček. Oceňuji slevu a aspoň mi roztok déle vydrží.

    15.01.2021
  • Věra Šmejkalová ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Mam to vyzkousene na bercovy vred. 3 roky jsem se s tim trapila a ted to zhojilo asi za 2 mesice. Mam radost, ze jsem to objevila.

    29.11.2020
  • Marie ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Manžel měl na noze vřed, který se mu dělá každoročně v létě a dlouhodobě se mu to hojí 2 měsíce. Často musel používat kortikoidové masti nebo končil na chirurgii s vyřezáním. Když se mu to udělalo i září, přepadlo ho zoufalství, že co s tím atd. …googlila jsem na internetu a našla jsem actimaris. Objednala jsem, natírala jsem 2x denně a kupodivu se vřed hojil úplně jinak než předtím. Zbělal, začal se loupat a pod tím nová tkáň. Za 2 týdny se to krásně vyhojilo…doporučuji velmi nám pomohl. Bereme i další do zásoby.

    22.10.2020
  • Oto ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Dobrý den za mě 100 %. Bojoval jsem měsíc s vyrážkou na špičce nosu, ne a ne zahojit. Framikoin atd. nic nepomohlo, ale tento zázrak za 4 dny bylo po problému! Děkuji.

    29.09.2020
  • Kateřina B. ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Doporučeno lékaři a používáno v nemocnicích, poranění se příjemným způsobem dají očistit, případně dále ošetřit ActiMaris gelem.

    30.07.2020
  • Radek Všetička ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Přípravek ActiMaris forte mi doporučil můj nový zubní lékař, od raného dětství trpím na afty, které jsou velice bolestivé a špatně se hojí. Není místa v ústní dutině včetně i takových míst jako jsou mandle, dásně i jazyk, kde bych je za téměř 40 let neměl, sliznice stěn tváří mám po letech zjizvené, považuji to za utrpení a hodně to ovlivňuje životní komfort i osobní pohodu. Tento bezkonkurenční švýcarský produkt mi neskutečně pomáhá překlenout období, kdy se afty objeví. Po aplikaci dochází rychle k úlevě a hojení trvá maximálně polovinu času, což považuji za veliký zázrak a úspěch.
    Tuto recenzi píši pravdivě, není to falešná reklama ani nejsem agentem žádné společnosti.
    Jsem moc vděčný, že tento přípravek existuje, pokud má někdo podobné problémy, vřele doporučuji, jsem přesvědčený, že mu velice pomůže!!! Objednávám i gel a budu ho kombinovat s roztokem.

    29.07.2020
  • Eva Recenze produktů ActiMaris

    Výrobek je opravdu funkční, koupila jsem na základě recenzi s nedůvěrou (už jsem toho vyzkoušela hodně i doktoru) pleť se mi uklidnila o hodně, už po měsíci užívání se projevili výsledky. Okolí si toho, taky všimlo, že je moje pleť lepší a zdravější. Teď, už používám roztok Forte přes den 3x a gel jen na noc.

    28.07.2020
  • JITKA Masatova Recenze produktů ActiMaris

    Actimaris gel používám asi dva roky hlavně na puchyre na rukou ze sportu.To v jakém stavu byly dlaně po 5 dnech s tímto gelem mám druhý den.E-shop funguje skvěle.

    17.07.2020
  • Kateřina Bosmanová ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Jeden den objednáno, druhý den doma👍
    Dnes 4.den výplach úst a opravdu jsem velice milé překvapená. Po téměř ročním bolestivém zánětu dásní, cítím úlevu. Jsem IBD pacient a bohužel různé záněty v ústech a na kůži, k naší nemoci patří… Jsem ráda, že jsem si nyní našla 100% přírodního pomocníka, který mi s těmito nepříjemnými projevy pomůže a nebude zatěžovat tělo další chemií.

    20.05.2020
  • Kateřina Bosmanová ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Gel používám především na akné. Na vřídky nanesu na noc gel a ráno je vždy zánět buď úplně pryč nebo min o dost zmírněný. Také používám na opary, kdy jsem fakt ráda, že něco funguje a nezničí mi to okolní kůži, jako třeba Zovirax.

    21.02.2020
  • Akrabka ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    S roztokem jsem maximálně spokojená. Léčím tím u nás doma aktuálně mnoho neduhů. Syn má dětské acne a bez roztoku se mu okamžitě zanítí. Roztok udržuje jeho tváře bez mokvavých boláků a zbavuje ho černých teček. V kombinaci s gelem se nám daří acne redukovat. Roztok ale používám také na zadní rýmu – zabírá velice rychle, předtím jsem vyzkoušela několik produktů – neúspěšně. Actimaris zabral během jediného dne a syn se konečně vyspal a já s ním. Dcerám roztokem dezinfikuji drobné ranky a oděrky. Tento produkt bych všem vřele doporučila!

    08.11.2019
  • Irena ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Skvělý produkt !! Doporučila mi jej kamarádka s manželem, oba pracují v nemocnici na odd. JIP a říkali , že Actimaris produkty hojně na oddělení využívají a pějí na ně jen chválu .. Já mám osobně vyzkoušený pouze gel a poradí si naprosto se vším – afty, opary, záněty, otevřené rány, ekzémy, akné .. používám pořád a na vše ,opravdu super věc !!! a navíc 100% přírodní bez zbytečné chemie.

    11.10.2019
  • Jakub Radechovský Recenze produktů ActiMaris

    Objednal jsem si dvě balení roztoku, abych využil nabídky poštovného zdarma, zboží do tří dnů přišlo a já omývám ránu (dekubit), která se mi už tři a půl roku nehojí. Zároveň si dekubit mažu i hojivým ActiMaris gelem (ten jsem si objednal v lékárně Dr. Max) a rána je téměř zhojená. Nebude tvat dlouho a problém, který mě trápí už déle než 40 měsíců bude vyřešen: *DĚKUJ!!!

    12.05.2019
    • Martin Polášek Recenze produktů ActiMaris

      Dobrý den pane Radechovský, ´

      jsme velmi rádi, že Vám ActiMaris takto rychle pomohl zhojit dlouhotrvající dekubitus. Potvrzuje se nám tak zase, že ActiMaris je opravdu špička v hojení těžkých chronických ran. Věříme, že Vaše trápení je tímto vyřešeno. Pokud byste někdy v budoucnu potřeboval jakoukoli další naši pomoc či radu, určitě se na nás obraťte.
      Hodně zdraví přeje tým EMPOLAS (Výhradní Distributor ActiMaris ČR a SR)

      21.05.2019
  • Iva Nováková ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Actimaris gel používám u dcery po operaci, špatně se ji hojí operační rána -hnisá, do druhého dne po podání gelu se operační rána zřetelně zlepšila, kůže v okolí rány již nebyla červená a rána po operaci se začala viditelně hojit. Doporučuji.

    13.12.2018
  • Andrea Kašpaříková, Otnice ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Dobrý den, jsme s výrobky Actimaris velice spokojeni. Dcera mela akné a černé tečky téměř po 2 měsících je opravdu rapidní zlepšení. Opravdu všem doporučuji

    17.11.2018
  • Karin Recenze produktů ActiMaris

    Po osmi letech trápení se s problematickou pletí jsem náhodou narazila na Actimaris a je to jediná věc, která opravdu pomáhá bez vedlejších účinků a účinek po pravidelném používání nemizí – funguje stále! Ta radost, když se Vám konečně nákup vyplatí.. Takže hodlám odebírat pravidelně a už teď mám spotřebu gelu a roztoku vážně velkou, kdyby se v tom dalo koupat! ;)Kdyby se s Actimarisem dělaly regenerační masky, tak odebírám také :)

    Nejlepší efekt to má po nanesení gelu přes noc – ráno výrazná změna, pleť přestane bolet, pupínky se zatáhnou. Roztok používám místo pleťové vody na očištění. Troufám si říci, že kdybych nenosila make up každý den do práce a ošetřovala tím pleť třeba pětkrát denně tak žádné problémy snad ani nemám. Ale tak daleko jsem se ještě nedostala :)

    Zkusila jsem Actimaris také na dutinu ústní při začínající chřipce a také mám jen dobré zkušenosti! Opravdu je to všestranný lék. Budu doporučovat i nadále osobně :)

    14.10.2018
  • Pavla Tomanová ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Dobrý den, v prvé řadě bych vám chtěla velmi poděkovat za produkt ActiMaris gel. Starám se o rok a půl o ležící maminku.Bohužel, i když jsem polohovala, tak se vyskytly proleženiny – na patě a nad kostrčí. Vyzkoušela jsem snad všechny dostupné prostředky z lékárny, zkusila i “babské rady”. Hledala jsem náhodně na internetu a objevila vaše stránky. Produkt jsem vyzkoušela a bylo to něco úžasného.Maminka si nestěžovala na bolest, rána nemokvala a nezapáchala.Asi po 4 nákupu v lékárně, mi bylo řečeno, že gel může napsat i praktický lékař. Ten mi však sdělil, že produkt že gel může napsat, ale nejdřív jej musí schválit revizní lékař příslušné pojišťovny, na základě zprávy provedené léčby od praktického lékaře. Revizní lékař ovšem nemusí tento recept schválit.No prostě mi bylo sděleno, že je to složité a naznačeno, ať si gel radši kupuji v lékárně za plnou cenu. Tak jen jsem vás chtěla upozornit, aby jste u produktu uvedli, že napsání receptu podléhá chválení revizním lékařem příslušné pojišťovny. Zase vítězí byrokracie nad zdravím pacientů.
    Vím, že za to vy nemůžete. Každopádně, i když je cena gelu dost vysoká, účinek je pozitivní a budu kupovat nadále.
    S pozdravem
    Tomanová

    05.12.2017
  • Jana Nováková ActiMaris Forte roztok 300 ml - pro rychlé hojení

    Dobrý den,chci pochválit Vaše léky-ActiMaris. Léčila jsem si bércový vřed u kožního lékař 4 měsíce,stále horší. Pak jsem objevila reklamu na ActiMaris, v lékárně mi ho objednali,výsledek super.Mám trombosu a žilní nedostatečnost,beru léky,po WOBENZYMU je mi špatně. Před 2 měsíci další bércák. Stále čistím roztokem,ten ještě mám. Jdu do lékárny objednat GEL ActiMaris na doléčení-super.

    25.11.2017
  • Iveta Šmídová ActiMaris Gel 20g - pro rychlé hojení

    Zakoupila jsem první balení na zkoušku, s tím, že jsem byla napůl ovlivněna fotografiemi úspěšného léčení bércového vředu. Ono to funguje:)) Mazali jsme to tchánovi nějakýma kortikoidníma mastičkama už asi půl roku, a teď je po třech týdnech klid, a doteď s tím mažeme okolí a zbytek bolavých nohou. Moc děkujeme.

    19.11.2017
4.9 61 votes
Hodnocení
Upozornit na
guest
77 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Flaksová
Marie Flaksová
22.2.2021 13:17

Výrobky Acti maris používam již dlouho a jsem velice spokojená roztok k výplachům úst a gel na opary vyrážky otlaky zubních protéz atd.také zasílaní produktů bez problémů velice rychlé doručeni a skvĕlý servis.

Petr, Praha
Petr, Praha
22.2.2021 08:54

Produkty ActiMaris, zejména roztok pro čištění a hojení ran (s následnou aplikací gelu), poskytují zejména po velmi invazivních zákrocích, naprosto fantastickou rychlost hojení.

Sám recenze prakticky nikdy nepíši, v tomto případě ale musím udělat výjimku. Jedná se o naši vlastní zkušenost, po trojitém bypassu srdce u osoby vyššího věku. Sami lékaři na II. chirurgické klinice kardiovaskulární chirurgie VFN a 1.LF UK v Praze ActiMaris používají a možnost jeho aplikace i v domácím ošetření, hojení určitě významně urychlilo.

Eva
Eva
28.7.2020 14:04

Výrobek je opravdu funkční, koupila jsem na základě recenzi s nedůvěrou (už jsem toho vyzkoušela hodně i doktoru) pleť se mi uklidnila o hodně, už po měsíci užívání se projevili výsledky. Okolí si toho, taky všimlo, že je moje pleť lepší a zdravější. Teď, už používám roztok Forte přes den 3x a gel jen na noc.

JITKA Masatova
JITKA Masatova
17.7.2020 12:42

Actimaris gel používám asi dva roky hlavně na puchyre na rukou ze sportu.To v jakém stavu byly dlaně po 5 dnech s tímto gelem mám druhý den.E-shop funguje skvěle.

Jakub Radechovský
Jakub Radechovský
12.5.2019 20:34

Objednal jsem si dvě balení roztoku, abych využil nabídky poštovného zdarma, zboží do tří dnů přišlo a já omývám ránu (dekubit), která se mi už tři a půl roku nehojí. Zároveň si dekubit mažu i hojivým ActiMaris gelem (ten jsem si objednal v lékárně Dr. Max) a rána je téměř zhojená. Nebude tvat dlouho a problém, který mě trápí už déle než 40 měsíců bude vyřešen: *DĚKUJ!!!

Martin Polášek
Martin Polášek
21.5.2019 14:03

Dobrý den pane Radechovský, ´

jsme velmi rádi, že Vám ActiMaris takto rychle pomohl zhojit dlouhotrvající dekubitus. Potvrzuje se nám tak zase, že ActiMaris je opravdu špička v hojení těžkých chronických ran. Věříme, že Vaše trápení je tímto vyřešeno. Pokud byste někdy v budoucnu potřeboval jakoukoli další naši pomoc či radu, určitě se na nás obraťte.
Hodně zdraví přeje tým EMPOLAS (Výhradní Distributor ActiMaris ČR a SR)

Karin
Karin
14.10.2018 09:13

Po osmi letech trápení se s problematickou pletí jsem náhodou narazila na Actimaris a je to jediná věc, která opravdu pomáhá bez vedlejších účinků a účinek po pravidelném používání nemizí – funguje stále! Ta radost, když se Vám konečně nákup vyplatí.. Takže hodlám odebírat pravidelně a už teď mám spotřebu gelu a roztoku vážně velkou, kdyby se v tom dalo koupat! ;)Kdyby se s Actimarisem dělaly regenerační masky, tak odebírám také :)

Nejlepší efekt to má po nanesení gelu přes noc – ráno výrazná změna, pleť přestane bolet, pupínky se zatáhnou. Roztok používám místo pleťové vody na očištění. Troufám si říci, že kdybych nenosila make up každý den do práce a ošetřovala tím pleť třeba pětkrát denně tak žádné problémy snad ani nemám. Ale tak daleko jsem se ještě nedostala :)

Zkusila jsem Actimaris také na dutinu ústní při začínající chřipce a také mám jen dobré zkušenosti! Opravdu je to všestranný lék. Budu doporučovat i nadále osobně :)

Martina, Praha
Martina, Praha
14.9.2022 11:13
Hodnocení :
     

ActiMaris gel a roztok rychle pomohly při zánětu dásní i aftách. Dcera používá na pupínky na obličeji a velmi si produkty chválí. Objednáme určitě znovu

Chomutov
Chomutov
14.9.2022 09:56
Hodnocení :
     

S produkty jsem velice spokojená

Jiři Hlaváč
Jiři Hlaváč
14.9.2022 07:18
Hodnocení :
     

manžel měl otevřený bercák problemy dlouho a ted pomalu se lepši noha. ,,moc oba děkujeme, HLAVÁČOVI .

Chelsea
Chelsea
13.9.2022 06:44
Hodnocení :
     

Actimaris forte roztok a gel – velmi dobrý přípravek na akné u dospívajícího syna, netvoří se už velké vřídky, jen drobná krupička, vybledly jizvy.

Magda
Magda
11.9.2022 19:35
Hodnocení :
     

Použili jsme na afty u dětí 2 a 4 roky, po třetím namazanim zmizely. Super
věc.

Hana Benešová
Hana Benešová
11.9.2022 14:32
Hodnocení :
     

Je to nejlepší produkt na hormonální akné, popáleniny,odřeniny i opary, jaký jsem kdy použila a to jsem toho zkusila už hodně a za desetitisíce korun .. Za me úplně TOP. Koupím určitě znovu. A DOPORUČIJI VŠEM CO SI V DOSPĚLÉM VĚKU NEVÍ RADY S HORMONÁLNÍ NEROVNOVAHOU,KTERA SE PROJEVUJE NA OBLICEJI..

Iva, Brno
Iva, Brno
11.9.2022 13:06
Hodnocení :
     

Moc velká spokojenost při léčbě dekubitu, je vidět zlepšení, budu používat trvale.

Ing. Jaroslav Mokrý
Ing. Jaroslav Mokrý
10.9.2022 23:11
Hodnocení :
     

Po těžké bulózní formě růže (Erysipel) před více než dvaceti léty jsem trpěl bércovými vředy LDK. Lékaři si s tím celá ta léta prakticky nevěděli rady. Tuším v roce 2018 (?) jsem ležel v nemocnici v Novém Městě na Moravě s aktuním selháním ledvin a při té příležitosti mně také ošetřovali bércovou nohu. Tehdy tam měli (asi na testování) ActiMaris gel a ActiMaris Forte a bércovou nohu mně vyléčili. Od té doby nedám na ActiMaris dopustit a stále si ho s manželkou kupujeme. Používáme gel i forte na všechna drobná poranění v domácnosti (spáleniny, odřeniny, řezné rány apod.)

Pokorná Yvona
Pokorná Yvona
10.9.2022 19:38
Hodnocení :
     

..V lednu 2021 propustili manžela z nemocnice s obrovskou proleželinou v křížové krajině /asi 20 cm dlouhou/.V propouštěcí zprávě bylo napsáno,že se jedná o nezahojitelný defekt. Dnes mohu s obrovskou radostí říci,že defekt je již 14 dní zcela zahojen.A to jen díky vašemu produktu Actimaris roztok a Actimaris gel. Manžel je ležící diabetik /na inzulinu 4x denně/, všem mohu z celého srdce doporučit tyto přípravky.Všichni jsme byli překvapeni,jak krásně zaúčinkoval. Ano,je sice dražší,ale stojí za to !!!

Jana Hořeňovská
Jana Hořeňovská
10.9.2022 18:26
Hodnocení :
     

Přípravek využívala moje matka a bohužel ji vůbec nepomohl. Vše zůstalo, jak bylo.

Béďa, Praha
Béďa, Praha
9.9.2022 17:32
Hodnocení :
     

Vynikající! Užívám na všechno! Afty, hemeroidy, nos……

Věra
Věra
9.9.2022 12:44
Hodnocení :
     

Produkty ActiMaris jsou vynikajícím pomocníkem při hojení ran a zánětům kůže

Renata Jiroutová
Renata Jiroutová
9.9.2022 10:50
Hodnocení :
     

ActiMaris Forte roztok a ActiMaris gel
náš pes měl poraněnou nohu po kousnutí druhým psem.Rána byla hluboká a velmi špatně se hojila. Po používání roztoku a gelu se rána začala čistit a přestal z ní téct hnisavý sekret. Hojení pak bylo snažší.

Veronika Jedličková, Praha
Veronika Jedličková, Praha
8.9.2022 07:29
Hodnocení :
     

Používám na bércové vředy mé babičky, o kterou pečuji. Díky Actimaris je to mnohem snažší. Jen ta cena je poměrně vysoká, staří lidé, kteří jsou sami by si to málokdy mohli dovolit..

Antonín Záhoř
Antonín Záhoř
7.9.2022 16:40
Hodnocení :
     

bercový vřed vynikající hojení škoda té vysoké ceny

Jana Kraifová
Jana Kraifová
6.9.2022 12:47
Hodnocení :
     

Gel Acti Maris je skvělý, pomohl velice rychle vyléčit bolestivou infekci v ústech ,vřele doporučuji

Lenka Oggianová, Kolín
Lenka Oggianová, Kolín
4.9.2022 11:47
Hodnocení :
     

Roztok ActiMaris Sensitive a gel ActiMaris, manželovi jsem vyhojila prasklou kůži v tříslech, zapařeniny, sobě “bolák” na boku břicha, a také gelem na prasklinu na patě . Doporučuji, skvělé přípravky, nesvědí, nepálí a fungují!

Milan Urban
Milan Urban
2.9.2022 10:35
Hodnocení :
     

Dobré hojení bércového vředu, lze jen doporučit.

Marie R.
Marie R.
2.9.2022 09:40
Hodnocení :
     

Gel ActiMaris je až zázračný. Bércové vředy zahojeny do týdne. Neuvěřitelné, ale je to jediné co pomohlo.

Jana Hrdličková
Jana Hrdličková
1.9.2022 14:11
Hodnocení :
     

Pouzila jsem Aktimaris gel a vodu na hojeni ran a jsou naprosto bezkonkurencni na me problemy s akne. Staci namazat a bolak se ihned zmensi a za par dni zmizi, coz je vysledek, ktery jsem u niceho jineho nezazila. Jsem opravdu velmi spokojena.

Dagmar Kubíková
Dagmar Kubíková
1.9.2022 08:55
Hodnocení :
     

Je super. Pomáhá hojení.

Stepanka Sadlova
Stepanka Sadlova
31.8.2022 09:05
Hodnocení :
     

ActiMaris je něco úžasného používám na vše a hojení je rychlé….mám i roztok je taky skvělí!! Můžu jen doporučit děkuji.

Petra Sedláčková
Petra Sedláčková
31.8.2022 07:11
Hodnocení :
     

Opravdu účinný. Koupila jsem pro syna na aknozní pleť. Pleť se po pár dnech používání zlepšila. Gel používáme méně, ale rozhodně je vidět zlepšení. Kůže se tolik nemastí.

Jitka Ryšavá
Jitka Ryšavá
26.8.2022 07:18
Hodnocení :
     

Používám na akné, SUPER

Lenka Dušová
Lenka Dušová
25.8.2022 14:42
Hodnocení :
     

Používám na velmi silně popraskané,krvácející hluboké rány na patách-diabetická noha. Po Vašich přípravcích se rány rychleji stahují a hojí.
Voda Senzitiv i gel používaná na akné ve starším věku,nosní sprej proti rannímu kýchání .
Vše super veliká spokojenost!!

Pavel Švejda
Pavel Švejda
25.8.2022 13:25
Hodnocení :
     

Používám na bércové vředy, vynikající jak gel tak oba roztoky.

Milan Lhoták, Malešov
Milan Lhoták, Malešov
25.8.2022 07:01
Hodnocení :
     

Dobré hojení bércového vředu, doporučuji.

Hanny F.
Hanny F.
24.8.2022 09:43
Hodnocení :
     

Jedním slovem vynikající. Na váš produkt jsem narazila náhodou na internetu a zaujal mě popis produktů a recenze. Používám na drobná poranění kůže a s vynikajícím účinkem na hnisavy vřídek. Zlepšení bylo patrné již druhý den. Kombinuji roztok a gel.

Lenka z Nového Bydžova
Lenka z Nového Bydžova
22.8.2022 14:20
Hodnocení :
     

Koupila manželovi na bércové vředy a mohu jen doporučit,zabralo rychle a pomohlo.

Marie Benešová
Marie Benešová
21.8.2022 07:22
Hodnocení :
     

Actimaris používám na akné. Během měsíce došlo k obrovskému zlepšení.

Olda, Pardubice
Olda, Pardubice
20.8.2022 17:27
Hodnocení :
     

Používám roztok ActiMaris Forte a ActiMaris gel teprve necelý měsíc na bércové vředy…. drobné ranky zmizely po několika dnech, na bércák je asi potřeba delší užívání, ale zlepšení je patrné, spokojenost….

Jana Karásková
Jana Karásková
18.8.2022 21:39
Hodnocení :
     

S produkty ActiMaris mně seznámila dcera, která si díky jim vyléčila bércový vřed.Používáme roztok senzitiv + gel naléčbu atop.dermatitidy našeh o 3roč. vestíka ,kterého léčí vet.dermatolog 2 roky s nejistým výsledkem . Po třech týdnech léčení vašimi produkty ,výrazné zlepšení, dá se říci vyléčení. Příští týden kontrola u vet.

Eva Z.
Eva Z.
18.8.2022 17:44
Hodnocení :
     

Acti Maris již třetím rokem používáme úplně na všechno, na zánět v dutině ústní, afty, akné, bércový vřed, proleženiny, pokousání hmyzem…využíváme akčních balíčků a kupujeme jak gel, tak roztok forte. Spokojenost po všech stránkách.

Marie S.
Marie S.
17.8.2022 16:43
Hodnocení :
     

Mám s Actimarisem ty nejlepší zkušenosti. Vnuk používá roztok a gel na akné a velice rychle se mu vřídky hojí a nové se objevují pomaleji. Já jsem použila Actimaris na poranění a i na pásový opar. Vše se dobře hodilo. Vřele Actimaris doporučuji. Je to skvělý přípravek a dobře působí na různé typy hojení.

Petra Pumprová
Petra Pumprová
17.8.2022 13:45
Hodnocení :
     

ActiMaris roztok a gel jsem koupila původně synovi na akné, ale používáme ho celá rodina, bodnutí hmyzem, puchyre, ušní dutinu, vridky aj. Rozhodne musim doplnit gel do rodinné lekarnicky. Produkty mohu vřele doporučit. Ja jsem z nich nadšená.

Marie
Marie
17.8.2022 13:34
Hodnocení :
     

ActiMaris gel používám na bércové vředy.Velice dobře se rána hojí,není zarudlá.Mohu jen doporučit,gel je super.

vlasta
vlasta
17.8.2022 12:55
Hodnocení :
     

použila jsem roztok a gel na pásový opar.zmírnily bolestivost a urychlily hojení stroupků.mohu jenom doporučit

Marunka
Marunka
17.8.2022 12:50
Hodnocení :
     

Použila jsem ActiMaris gel na problematickou pleť, již ve starším věku :-). Došlo ke zlepšení během týdne. Je dobré uvést, že voní desinfekcí :-(, naštěstí to za pát minut pomine. Budu používat nadále.

Ida Ticháčková
Ida Ticháčková
17.8.2022 11:36
Hodnocení :
     

Úžasné bercovy vred zahojeny za 14.dnu

Danuše
Danuše
17.8.2022 08:15
Hodnocení :
     

Actimaris používáme sice krátce,ale velká spokojenost.Téměř na všechno.

Jana
Jana
16.8.2022 14:50
Hodnocení :
     

Manžel má bércové vředy a mnel obrovské, široké a hluboké díry až ke kosti,díky masti a vodě ActiMaris se mu vše vrací do původního stavu.Já jsem byla na operaci s kolenem app této masti se mi jizvy po šití zahojily,že nejsou vidět.

Ludmila Kovářová
Ludmila Kovářová
16.8.2022 08:06
Hodnocení :
     

Použila jsem Acti Maris již dříve na velkou popáleninu. Výborné výsledky, velmi urychleno hojení. Nyní jsem použila roztok i gel na štípance od komárů. Zmírnil svědění a pomohl k rychlejšímu zahojení. Jsem velmi spokojena a doporučuji.

Jana
Jana
16.8.2022 07:23
Hodnocení :
     

Pomocí Actimaris gelu a roztoku jsem vyléčila mojí mamince bércové vředy.

Jan
Jan
5.8.2022 08:16
Hodnocení :
     

Vážení, přeji příjemné dny. Již delší dobu používám vaše produkty a jsem s nimi velmi spokojen.
ActiMaris používám převážně k léčbě dekubitu, gel na drobná poranění a opary. Doporučil jsem je i širší rodině a já sám je budu užívat i nadále, ač je cena pro mne poměrně vyšší. Ale díky kvalitě se to vyplatí.

Radka
Radka
4.8.2022 14:53
Hodnocení :
     

Rok jsem se trapila s akne a zanety kolem pusy, na brade, v t- zone. Nic ale opravdu nic mi nezabiralo, stale se tvorily hnisave pupinky a zanety. Po roce trapeni jsem narazila na tuto kosmetiku a objednala jsem ji. Jiz po dvou dnech se zanety zatahly, a po tydnu uz muzu zase chodit mezi lidi, plet je krasne cista, cerven ustoupila, hnisave pupinky se uz netvori, plet se uzdravuje. Doporucuji vsem kdo mate chronicke akne jako ja a nic vam nezabira. Ja jsem nadsena a na tuto kosmetiku nedam dopustit. Tvar nejprve vycistim vodou sensitive, pak nastoupi forte voda a pote nanesu gel.

Bety
Bety
18.7.2022 06:53
Hodnocení :
     

ActiMaris produkty používám léta a nejen moje rodina ale i psík. Nedávno měl dost hlubokou odřeninu, neváhala jsem a ihned jsem použila ActiMaris gel. Rána mu nehnisala, krásně mu to gel vyléčil / použito už podruhé/, takže produkty pomáhají jak lidem, tak i zvířátkům. Vřele doporučuji.

Marie
Marie
17.7.2022 18:37
Hodnocení :
     

Dobrý den,moje maminka má otevřemou nohu již 56 let.4 roky o ni pečuji.V nemocnici nám doporučili ActiMaris gel.Byla jsem velice překvapená,jak rychle se rána začala hojit.Vyzkoušeli jsme už hodně gelů a mastí,ale ActiMaris gel je prostě super.Dokonce už ani z nohy neteče tolik tekutiny.Hledala jsem větší balení,protože noha je otevřená dokola a gel nevydrží dlouho.Takže velká pochvala a děkuji.

Jan
Jan
4.7.2022 04:59

maximální spokojenost

BOŽENA
BOŽENA
15.6.2022 13:23

dobrý den muže někdo poradit použivat jenom roztok a nebo gel* dnes jsem poprvé objednala ,děkuju za rady HLAVÁČOVA

Adam Štencl - ActiMaris.cz
Adam Štencl - ActiMaris.cz
16.6.2022 12:28
Reply to  BOŽENA

Dobrý den, paní Hlaváčová,

většinou doporučujeme kombinaci přípravků roztok i gel ActiMaris. Záleží však, na co konkrétně ActiMaris potřebujete. Prosím, zavolejte na tel. číslo 775 335 111 a my Vám rádi poradíme.

S přáním pěkného dne Adam Štencl EMPOLAS s.r.o.

Benešová
Benešová
12.3.2022 00:04

Na noze mi ztmavla kůže a ztenčila se. Beru na žíly detralex a ascorutin. Bohužel jsem si holeň odřela o otevřenou myčku a nastalo peklo. Rána se nezacelila, ale zvětšila se do velkého rozměru, je to neskutečně bolestivé, takže všechny obklady jdou hned pryč pro strašné pálení. použila jsem Actimaris roztok i gel, ale vlivem mořské soli to hrozně pálí, jako bych měla kůži v ohni. Vysušit to nejde, stále vytéká lymfa. Jak to mohu zahojit?.Bojím se k lékaři, protože si na to nedám sáhnout pro šílenou bolest.

Adam Štencl - ActiMaris.cz
Adam Štencl - ActiMaris.cz
14.3.2022 15:36
Reply to  Benešová

Dobrý den, paní Benešová,

doporučujeme používat ActiMaris Sensitiv roztok, který obsahuje menší koncentraci mořské soli než ActiMaris Forte roztok či ActiMaris gel a je tak vhodný na citlivé rány. Pokud máte možnost, používejte pouze ActiMaris Sensitiv roztok formou obkladů. Nechte působit 20-30 min. Jakmile se nastartuje proces hojení, tak můžete po čase zkusit použít opět i ActiMaris gel. I přesto doporučujeme návštěvu Vašeho ošetřujícího lékaře.

Pavla Mokrá
Pavla Mokrá
7.2.2022 09:48

S kamarádem jsem se domluvila a vřele doporučila vaše produkty (manžel má díky vám vyléčené bércové vředy,
já s popáleninami a bodnutí od hmyzu apod.), rovněž tak se v nemocnici divili, jak je možná taková rychlost hojení, a když jim řekl co používá- znají tento produkt, ale nemohou ho praktikovat ve velkém.
My jsme rovněž měli od známých doporučení a tak šíříme kolem sebe vaše výrobky.

Petra Poláková - Most
Petra Poláková - Most
5.1.2022 15:45

S produkty actimaris jsme spokojeni velmi, syn má acné a přípravky actimaris forte a actimaris gel, mu velmi pomáhá. Doporučuji všem.

Marcela Maráková z Valašské Bystřice
Marcela Maráková z Valašské Bystřice
30.12.2021 11:48

Jsem hodně spokojená mají super účinek. Používám na různé odřeniny ,bolest zubů .akné.

Petr Jirak, Praha
Petr Jirak, Praha
15.12.2021 14:52

Jsem velmi spokojen kvalita rychlost velmi dobre jednani u me jedno velke plus. Mamince velmi pomaha k leceni bercovich vredu opravdu velke plus chvalim u me perfektni a kvalitni.

Roman Štencl, Jeseník
Roman Štencl, Jeseník
14.12.2021 12:45

ActiMaris Gel + Sensitiv roztok 1000 ml …oba produkty fungují výborně !

Jana Cibulková, Strkov
Jana Cibulková, Strkov
12.12.2021 15:01

Hojivy Actimaris gel na rany je pro mne nezamenitelnym pomocnikem v lecbe tezke formy cystickeho akne. Nic nedokaze tak zmirnit projevy tohoti onemocneni jako tento produkt.

Petr Pánek, Břeclav
Petr Pánek, Břeclav
10.12.2021 10:06

Gel na opar zafungoval velice rychle. Takže za mě spokojenost.

Jana Holečková
Jana Holečková
1.12.2021 15:25

Mám dlouhodobě postiženého syna ležáka, jelikož má oleženiny zakoupila jsem ActiMaris roztok na rychlé hojení a ActiMaris krém a nemůžu si to vynachválit.Mohu vřele doporučit.

Petr Svoboda
Petr Svoboda
18.11.2021 08:17

Actimaris gel jsem použil na afty které se mi vracejí a musím říct, že mi gel moc pomohl a aftů jsem se rychle zbavil.

E-book 13 rad a tipů, jak hojit rány a záněty

ebook zdarma ke stažení


12 RAD

JAK RYCHLE A ÚČINNĚ

HOJIT RÁNY A ZÁNĚTY